Pretraga kolekcija
Zelene kuhinjske pločice su sjajan način da osvežite kompletan izgled vaše kuhinje, ali bez troškova menjanja kompletnog nameštaja i tehnike. Zelene pločice su veoma trendi u ovom trenutku, jer jednako dobro funkcionišu i u modernom i tradicionalno uređenom domu. Ali, hajde da sa vama podelimo savete naših dizajnera kako ih najbolje uklopiti!

Zelene kuhinjske pločice

Koja boja ide uz zelene kuhinjske pločice?

Ovo zavisi od toga koju nijansu zelene biste izabrali. Bilo da vaš izbor pada na zelenu boju hladnih ili toplih tonova, treba da znate da većina neutralnih boja dobro funkcioniše sa ovom bojom. Neke od najpopularnijih zelenih kuhinjskih pločica uparene su sa crnim pločicama, pločicama u tonovima drveta ili neutralnim, bež ili belim pločicama.

Koja je najbolja zelena boja za kuhinju?

Ovo zavisi od vaše ukupne kuhinjske šeme boja. Postoji mnogo zelenih opcija koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama, pa ako imate bilo kakve uzorke ili ideje za svoju kuhinju, ponesite ih u najbližu maloprodaju sa kojom Balkania Ceramics sarađuje i pogledajte naše pločice uživo. Sigurni smo da ćete na taj način suziti opcije i lakše napraviti pravi izbor.

Zašto su zelene kuhinjske pločice toliko popularne?

Zelena je boja koju većina ljudi voli - ona ​​unosi dašak živopisne boje u vaš prostor, razbija monotoniju i stvara osećaj povezanosti s prirodom. Zbog toga su zelene pločice među najtraženijim pločicama za kuhinjske zidove.

Nekoliko trendi “zelenih” ideja za pločice u kuhinji

Svetlozelene kuhinjske pločice

Ako želite nenametljiv izgled, uklopite umirujuće zelene pločice svetlijih tonova u svoju kuhinju. Svetlo zelena boja stvoriće prelepu, opuštenu atmosferu koja je savršena za malu kuhinju ili čak za tzv. akcent zid koji biste posebno istakli.

Zelene metro pločice

Metro pločice su bezvremensi klasik, a izgledaju posebno zadivljujuće u zelenim tonovima. Bez obzira da li izaberete jarke ili klasične maslinaste tonove u mat ili sjajnoj završnoj obradi, pločice iz kolekcije Luken donose šik stil bez napora u svaku kuhinju.

Tamne i raspoložene zelene kuhinjske pločice

Ako ste ljubitelj smelijeg izgleda, tamno zeleno je savršena opcija. Pločice dubokog smaragda, maslinastozelene i šumskih tonova, poput naših Terra Moss pločica, definitivno će skrenuti pažnju svakom ko uđe u vašu kuhinju!

Terra Moss zidne pločice za kuhinju


Balkania Ceramics zidne pločice za kuhinju, koje dolaze u raznim oblicima, veličinama, nijansama, prilagođene vašim potrebama renoviranja, možete pogledati širom Srbije u maloprodajama sa kojima sarađujemo. Dodatno, naš kompletan asortiman možete pogledati na našem veb-sajtu, ali i na našoj Instagram stranici.
6.4