Pretraga kolekcija
Spavaća soba je jedan od najinimnijih prostora u kojima možemo biti sami i osećati se prijatno i sigurno. Zbog toga, enterijer ove prostorije treba da probudi u nama osećaj mirnoće i opuštenosti. Prilikom opremanja spavaće sobe, moramo biti pažljivi na koji način dekorišemo spavaću sobu, koja će boja preovladavati, od kog materijala će biti podovi i slično. Ovih pet saveta će vam pomoći da pronađete toplinu i udobnost koja nam je svima potrebna u privatnosti spavaće sobe.

Udobne pločice za prijatne vibracije

Drvene podne pločice u spavaćoj sobi su savršene opcije za unošenje osećaja topline u vaš dom. Kada pogledamo pločice sa drvenom završnom obradom, zamišljamo kamin sa pucketavom vatricom, koji nam nudi toplinu za kojom žudimo. Kolekcija Rainforest je savršena opcija jer je pre svega zaista lepa, ali i otporna na ogrebotine, nosi oznaku “antislip”, odnosno njene pločice su protivklizne i jednostavne su za održavanje.

Rainforrest kolekcija pločica

Plišani prekrivači i jastuci za vrhunski komfor

Kada je u pitanju dekorisanje spavaće sobe, navlake preko kreveta i mekani jastuci su najbolja opcija. Preporučujemo korišćenje više od dve boje, ali koje se dobro slažu, a dodatni jastuci učiniće da spavaća soba i dekor izgledaju privlačnije i ljupkije. Živahne boje i dobro odabran dekor odlično će se slagati sa kermičkim pločicama iz kolekcije Scandinavian ili Essential.

Scandinavian kolekcija

Spavaća soba sa tepisima kao rešenje

Kada smo odabrali krevet uz sve dekoracije koje dolaze uz njega, vreme je da razmislimo o dodatnom dekoru na podu, odnosno tepisima i stazama. Čak i mermerne pločice, poput naše Venato, izgledaju toplo i udobno kada se spavaća soba ukrasi jednim velikim tepihom!

Mermerne pločice za spavaću sobu, veliki tepih i udoban krevet Venato kolekcija pločica

Estetski ugodna i udobna fotelja

Ponekad volimo da se ušuškamo u ćebe, pijuckamo šolju tople kafe i sklupčamo se uz knjigu. Ne napuštajući toplinu spavaće sobe u potrazi za kaučem u dnevnoj, udobna fotelja biće savršena za takvu priliku. Plus, može da služi kao dodatan dekor koji daje notu elegancije vašoj spavaćoj sobi.

Spavaća soba = udoban krevet

Prilikom odabira kreveta za spavaću sobu, priroritet mora biti udobnost. Nakon toga, naravno da treba da zadovolji estetske kriterijume – treba da bude lep i dodatno dekorisan udobnim setom posteljine! Iz ovako ukrašenog kreveta, kome odlično odgovaraju pločice iz kolekcije Venato - nećete pogrešiti!

Mermerne pločice za elegantu spavaću sobu Venato Gold Shine


 
WhatsApp-Image-2023-07-13-at-17.33.57