Pretraga kolekcija
Renoviranje stana podrazumeva prvenstveno biranje boje za zidove i uopšte enterijere. To može da bude prilično složen zadatak, jer postoji toliko mnogo različitih boja koje možete izabrati, a takođe morate da razmislite da li se boja koju odaberete uklapa sa vašim postojećim nameštajem.

Bela je popularan izbor prilikom renoviranja stana, koji mi apsloutno podržavamo. Postoji mnogo toga što možete da uradite sa belom bojom pločica i kada vidite na našim renderima kako može da izgleda, poželećete i vi da ih postavite. Zato, evo našeg vodiča o tome kako bele pločice mogu da transformišu imovinu i kako renoviranje stana može da bude interesantno.

Efekat mermera

Mermer je vekovima veliki favorit u uređenju enterijera, što naravno ima logike jer prosto, izgleda neverovatno. Zrači sofisticiranošću i elegancijom i postoji mnogo varijacija dizajna koji možete izabrati. U Balkania Ceramics imamo veliki izbor različitih pločica sa efektom mermera, od klasične bele i sive boje poput kolekcije Vintage, do modernije bele, kao što je Rafaello pločica. Bela i siva su prilično sigurne boje jer se ne sukobljavaju sa drugim bojama, što znači da bi trebalo da se dobro uklapa sa bilo kojim nameštajem koji imate.

Rafaello kolekcija pločica

Renoviranje stana u belo

Obične bele pločice su sjajne za renoviranje stana, odišu čistoćom kada se o njima pravilno brine i odlično rade na isticanju drugih karakteristika u istoj prostoriji. Takođe postoji fleksibilnost u načinu na koji možete da primenite bele pločice. Možete da kreirate pozadinu njima, zid sa elementima ili celu sobu u zavisnosti od stila/dizajna koji želite. Smatramo da je veći prostor sa belim pločicama bolji izbor, jer će reflektovati više svetlosti, čineći sobu svetlijom i prostranijom.

Jedan problem koji možete naći kod cele sobe koja je potpuno bela je da joj nedostaje život i može izgledati pomalo jednostavno. Jedan od načina da se rešite ovoga je kupovina teksturiranih pločica, a naša Geneve Blanc kolekcija pločica je sjajan primer za to.

Geneve Blanc kolekcija

Renoviranje stana uz bele pločice sa uzorkom

Bele pločice sa uzorkom su još jedan odličan način da transformišete stan. One su pune života i oživljavaju prostor na jedinstven način. Preporučujemo da pločice sa uzorkom budu samo na jednoj površini umesto na zidovima i podovima, jer pločice sa uzorcima na dva zida čine da soba izgleda prenatrpano, pa se verovatno neće najbolje uklopiti sa nameštajem. Odličan primer za to je kolekcija Mijas Ivory.

Mijas Ivory plocice Mijas Ivory

Kombinacija bele i zlatne

Renoviranje stana uz kombinaciju bele i zlatne boje, doneće vam eleganciju i omogućiti da  živite kao egipatski kraljevski kraljevi. Jedan sjajan aspekt belih i zlatnih pločica je da će se svetlost odbijati od bele pozadine i zaista istaći zlato u vašim pločicama, posebno ako ima zlatne detalje kao što je naša kolekcija Indah White.

Indah White kolekcija


 
WhatsApp-Image-2023-06-22-at-15.13.33