Pretraga kolekcija
Podne pločice za dnevnu sobu su praktičan izbor za vaš dom. Isplative su, jednostavne za čišćenje i održavanje, izdržljive i dugotrajne. Kako biste pronašli savršen dizajn za vaš prostor, donosimo vam nekoliko inspirativnih ideja:

Pločice imitacije betona

Moderno, elegantno i izdržljivo. Betonski izgled pločica pruža raznovrsne mogućnosti za stilizovanje vaše dnevne sobe. Betonske podne pločice za dnevnu sobu dolaze u različitim nijansama, dimenzijama i završnim obradama koje će sigurno odgovarati odabranom stilu.

Činjenica je da je siva najčešća boja podnih pločica imitacije betona, ali to ne znači da će vaša dnevna soba biti monotona, naprotiv - pogledajte primer sa našom kolekcijom Pedregal!

Pedregal kolekcija podnih pločica


Možete se osloniti na dekorativne pločice, ili pločice drugačijeg oblika i dimenzija, kako biste bili sigurni da vaša dnevna soba neće biti jednolična!

Podne pločice za dnevnu sobu imitacije drveta

Za toplinu i prirodan izgled bez brige o održavanju pravog drveta. Keramičke pločice imitacije drveta su praktične i estetski privlačne. Uživajte u prirodnom izgledu drveta bez brige o mrljama i održavanju koje obično prate prave drvene podove. Keramičke pločice su takođe izuzetno izdržljive i otporne na mrlje. Danas su dostigle nivo sofisticiranosti koji čini teškim razlikovanje keramičke pločice od prave drvene daske. Pogledajte našu impresivnu kolekciju Firewood kao sjajan primer ovog spoja funkcionalnosti i estetike.

Firewood Warm kolekcija

Mermerne podne pločice za dnevnu sobu

Mermer je večno elegantan izbor za podove koji nikada ne izlazi iz mode i čini se da će tako i ostati! Naša ponuda nudi raznovrsne opcije, uključujući pločice sa suptilnim venama poput naše Barbados Pulido pločice ili upečatljive kontraste koje dodaju notu luksuza, kao što je naša Altissimo pločica dimenzija 60x120cm

Kamene podne pločice za dnevnu sobu

Pločice imitacije kamena su izuzetno raznolike u svojim opcijama i pružaju vam mogućnost izbora iz široke palete neutralnih boja. Profesionalni savet: srednje siva pločica, kao što je naša Marble Art Grey pločica, izvanredna je u prikrivanju tragova prašine i prljavštine. Ova funkcionalnost čini je idealnim izborom za dnevnu sobu.

Pločice velikog formata

Pločice velikog formata su uvek popularan izbor za dnevnu sobu. One stvaraju osećaj besprekorne prostranosti, čineći prostor mirnim i čistim zahvaljujući svojoj veličini bez isprekidanih fuga, čak i najmanjih.

Naš trenutni favorit je Medici Gold Natural, pločica neutralne boje koja odiše toplinom i privlačnim izgledom. Ova pločica je savršen izbor za stvaranje elegantnog i prostranog ambijenta u vašoj dnevnoj sobi.

Medici Gold Natural

Dekorativne podne pločice za dnevnu sobu

Iako nisu za svačiji ukus, dekorativne pločice predstavljaju jedinstveni i upečatljiv dodatak svakom domu. One često postaju centralna tačka prostora, privlačeći pažnju i izazivajući divljenje. Da biste iskoristili potencijal dekorativnih pločica, preporučujemo da vaš nameštaj bude jednostavan i neutralan kako bi ove zanimljive pločice u potpunosti došle do izražaja. Uz njih, vaša dnevna soba može postati pravo remek-delo dizajna.

Balkania Ceramics podne pločice za dnevni boravak dolaze u raznovrsnim oblicima, veličinama i nijansama, prilagođene vašim potrebama renoviranja. Naš asortiman je dostupan širom Srbije putem maloprodajnih partnera sa kojima sarađujemo. Takođe, možete istražiti našu celokupnu ponudu na našem veb-sajtu, gde možete pronaći detaljne informacije o našim proizvodima. Ne zaboravite da nas pratite i na našoj Instagram stranici kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima i inspiracijom za uređenje vašeg prostora.
Pedregal-render-2