Pretraga kolekcija
Pločice za dnevnu sobu, kao prostoriju u vašem domu koja ostavlja prvi utisak na svakoga ko uđe u vaš dom, veoma je važno odabrati pravilno i “na duže staze”.

Dnevna soba je najčešće korišćena prostorija i najfrekventnija zona u kući, pa ona treba da bude estetski ugodna i funkcionalna. Uzimajući u obzir faktore kao što su jednostavnost ugradnje, prosipanje, habanje, izdržljivost i estetika, zaokružili smo listu inspirativnih ideja za podne pločice za dnevnu sobu koje će vas naterati da poželite da je ponovo renovirate!

Svetle pločice za dnevnu sobu

Svetle nijanse pločica su odličan izbor za pokrivanje poda ili zidova u dnevnom boravku: bež i belo čine da se nameštaj dnevne sobe istakne, bilo da je moderan ili klasičan.

Suburb Marfil je kolekcija granitnih pločica dimenzija 60x120 koja predstavlja vrlo elegantnu imitaciju kamena. Odlično se uklapa u različite dizajne enterijera, a dnevnu sobu čini prostranijom i svetlijom. Neutralne nijanse, idealna je opcija za jednostavnu, elegantnu dnevnu sobu, pa ne čudi što nam je već godinama unazad jedna od najprodavanijih kolekcija pločica kod nas.

Suburb pločice za dnevnu sobu

Sivo je uvek u trendu

Neutralna boja koja dobro funkcioniše u kombinaciji sa drugim bojama, siva je već godinama u vrhu popularnosti u dizajnu enterijera. Bilo da je koristite kao glavnu shemu boja za svoju dnevnu sobu ili kao neutralnu nijansu za balansiranje nameštaja živih boja u dnevnoj sobi – siva je tačno u sredini tamne i svetle i može vašem prostoru dati toplinu i udobnost.

Earthstone Pearl je kolekcija rektifikovanih granitnih pločica koja dolazi u dve dimenzije: 60x60cm i 60x120cm. Za razliku od Suburb kolekcija, Earthstone su pločice sjajne završne obrade, koje će vašoj dnevnoj sobi uneti dašak elegancije i luksuza.

Earthstone Pearl kolekcija

Bezvremenost mermera

Bele mermerne pločice sa plavim venama jesu jedna od najglamuroznijih rešenja za dnevne sobe. Zbog svoje elegancije i otpornosti, mermer je jedna i od najpraktičnijih opcija kada je u pitanju dizajn vaše dnevne sobe.

Kao odlične mermerne pločice za dnevnu sobu predlažemo našu kolekciju Mare Pulido. Ova granitna prvoklasna španska keramika poliranog sjaja i velikog formata 60x120cm zasigurno će uneti u vaš dnevni boravak dašak bezvremenosti i luksuza.

Mare Pulido mermerne pločice

Pločice za dnevnu sobu u dezenu drveta

Dnevna soba sa drvenim podnim pločicama odoleva vremenu i trenutnim trendovima. Keramičke pločice u dezenu drveta osiguravaju da dobijete izgled prirodnog drveta, ali bez poteškoća njegovog održavanja i po mnogo pristupačnijim cenama.

Kolekcija Bois Light je odličan izbor za one koji žele da unesu dodir prirode u svoje domove. Nalik ručno izrađenom prirodnom drvetu, ove pločice daju topao i ugodan osećaj vašoj dnevnoj sobi. Svetliji tonovi drvenih podnih kolekcija pločica kao što je ova odlično se uklapaju u savremene domove, ali i rustične enterijere.

Pločice u dezenu drveta, kolekcija Bois Light
WhatsApp-Image-2023-05-17-at-20.13.14