Pretraga kolekcija
Kada je u pitanju renoviranje kupatila, keramičke pločice se nameću kao prvi logičan izbor među svim ostalim materijalima. Vodootpornost, lakoća održavanja, izdržljivost, ali praktično neograničen izbor među svim stilovima, čine ih rešenjem broj jedan za kupatila širom sveta.

Ukoliko ste i vi ovog proleća odlučili da je vreme da renovirate i osvežite svoje kupatilo, dajemo vam pet ideja kako da to uradite uz pomoć prvoklasnih španskih pločica.

Istaknite boje mozaik pločicama

Mali raznobojni blokovi mozaik šara su decenijama (ako ne i vekovima) u trendu! Kreiraju živahan, zanimljiv šablon koji odmah privlači pažnju. Uparene sa jednostavnijim pločicama većih dimenzija mogu izgledati simetrično, ali i nekonvencionalno. Odlično pristaju na zidovima koje želite da istaknete u svom modernom, minimalistički dizajniranom kupatilu. Veliki plus kod mozaik pločica je što se lako postavljaju, a keramika se vrlo lako čisti i traje godinama.

Uz našu Terra kolekciju zidnih pločica, koja dolazi u četiri boje – Hazel, Ice, Smoke i Moss, kombinujte Epoque Grey ili Vison i ne zaboravite da postavite odgovarajuću, diskretnu rasvetu kako biste dobili “wow” efekat!


Monohromatski renovirana kupatila su u ponovo trendu!

Jednobojni zidovi i podovi su odlična ideja ukoliko od svog kupatila želite da kreirate po poslednjoj modi! Ranije su postavljene jednostavno po celoj zidnoj površini kupatila, ali danas prilikom renoviranja kupatila koristimo jednostavnost jednobojnih pločica na efikasniji način. Pločice jarkih boja, poput plave, crvene ili ružičaste, se ipak koriste samo u određenoj oblasti, kao što su zid na kom se nalazi tuš, lavabo ili ogledala.

Sa druge strane, svetlije, diskretnije pločice jedne boje ili nijanse poput naše kolekcije Alaska odgovaraće svakom delu kupatila, jer će na suptilan i moderan način vizuelno proširiti prostor i uneti više svetlosti. Plus, moderni uređaji i toaletni nameštaj se mnogo lakše uklapa u jednobojna kupatila!

Alaska kolekcija

Proleće je uvek dobrodošlo

Cveće je oduvek bilo sinonim za nežnost i lepotu i takvo u svakoj prostoriji, bilo da je u pitanju slika ili pločice, unose lepše raspoloženje.

Možda vam ne zvuči tako na prvi pogled, ali pločice u cvetnom dezenu su vrlo lako uklopive. Odlične su za sve koji žele da dodaju vintage momenat u kuhinji i razbiju minimalistička, čisto bela kupatila. Kolekcija Iron Tropic Mix Brown će svojim diskretnim tonovima oplemeniti prostor – postavite je na zid ili u jednom delu kupatila i kombinujte sa neutralnijom nijansom podne pločice za izgled kao iz časopisa!

Iron Tropic Mix Brown

Sivo = urbano

Kada govorimo o urbanom dizajnu, siva je daleko najpopularnija boja, a renoviranje kupatila takođe može biti u znaku ove boje. Iako postoji bojazan da sive pločice mogu učiniti kupatilo tamnijim i vizuelno manjim, uz odabir prave nijanse sive nema prostora za grešku. Naravno, jedno od pravila je da ugrađivanje jače rasvete.

Sive pločice, poput naše kolekcije Ceppo Gray, dostupne su mat završnoj obradi. Ukoliko ste i dalje skeptični da će vam kompletno sivo kupatilo biti monotono, koristite dekor pločicu Décor Ceppo Gray. Obećavamo da ćete svaki put kad uđete u svoje kupatilo pomisliti da živite na njujorškoj Petoj aveniji!

Ceppo Gray kolekcija

Luksuzno i elegantno renoviranje kupatila uz mermerne pločice

Ništa ne govori o eleganciji i prefinjenosti kao mermer. Njegove neutralne nijasne prošarane tamnijim venama daće sofisticiran izgled vašem kupatilu. Iako je pravi mermer porozan i težak za postavljanje, mermerne pločice, napravljene od keramike, decenijama predstavljaju idealnu zamenu.

Kolekcija Indah White, dostupna kod nas, prvi je izbor je mnogih arhitekata i dizajnera enterijera, upravo sa ciljem isticanja luksuza i elegancije. Dimenzija 60x120cm, ovaj veliki format pločica sa minimalnim linijama za fugovanje napraviće vaše kupatilo i vizuelno većim, a dodatna prednost je što se veoma lako održavaju!

Indah White kolekcija
Ceppo-Gray