Pretraga kolekcija
Čvrste, elegantne i funkcionalne – to su tri reči koje najbolje opisuju oniks mermerne pločice. Da li ste u potrazi za novim projektom renoviranja kuće ili dizajnom enterijera? Oniks je dobro poznat dragi kamen iz nekoliko razloga, uključujući njegovu boju, retkost i sjaj. To je poludragi kamen sastavljen od kontrastnih paralelnih vena u boji. Fascinantan kvalitet oniksa je i nedostatak neprozirnosti. Pošto je providniji od mermera, odličan je materijal za umetničke ili svetlosne instalacije, kao što je zid ili površina sa pozadinskim osvetljenjem koja naglašava šare. Evo zašto oniks mermerne pločice treba da budu i na vašoj listi prilikom preuređivanja enterijera!

Oniks mermerne pločice su veoma popularne svuda u svetu, ali i na domaćem tržištu, a u Balkania Ceramics, oniks je dostupan u nizu nijansi i tekstura. Ovaj veličanstveni kamen možete pronaći u podovima, hotelskim predvorjima i tržnim centrima. Pošto dolazi u raznim bojama i nijansama, pokušaćemo da vam damo više informacija o upotrebi i primeni svakog od njih.

Mermerne pločice od crnog oniksa

Mermer od crnog oniksa, poput kolekcije Essenza Black Pulido se koristi na razne načine jer ima prelepu crnu nijansu. Može se koristiti za podnožje sudopera, okvire kamina i zidne obloge, ali naravno i neizostavno kao podne pločice, jer ima karakterističan izgled i budi luksuz u svakom prostoru.

Essenza Black Pulido kolekcija

Pločice od oniksa sive boje

Mermer od oniksa sive boje jedan je od najizvrsnijih i najprivlačnijih kamena. Zbog svog prepoznatljivog dizajna, ova pločica, poput naše Iceland Midnight je veoma tražen za spoljašnji i unutrašnji dizajn!

Iceland Midnight kolekcija

Bež oniks pločice

Bež oniks kamen je zadivljujući beli kamen sa mikrokristalnim kvarcom koji se nalazi u prirodi. Ima upečatljiv izgled zbog vena sive zlatne boje poput pločice Iceland Topaz. Moguća je i kućna i komercijalna upotreba, ali radne ploče i podovi čine većinu njihove upotrebe.

Iceland Topaz kolekcija

Plave mermerne oniks pločice

Prirodni kamen poznat kao mermer od plavog oniksa ima kraljevski izgled. Njegova ukrasna komponenta čini ga vrednim i kod kuće i na poslu. Ovaj kamen je strukturno robustan i ima glatku površinu, a kod nas je dostupan u vidu kolekcije Iceland Navy.

Iceland Navy kolekcija

Zašto odabrati oniks mermerne pločice za svoj dom?

Oniks mermer dolazi u širokom spektru nijansi i dimenzija. Postoje brojne upotrebe za to, pored koje osim podnih pločica, uključujuc i zidnu oblogu. Njihova sposobnost da reflektuju svetlost čini ih idealnim za zidne panele, podove i radne ploče, trenutno dodajući dašak elegancije vašem domu. Sa svojom veličanstvenom lepotom, oniks je savršen za podove i mnoge druge upotrebe. Ima jedinstven, prepoznatljiv dizajn. Cena kamena oniksa varira u zavisnosti od kvaliteta proizvoda i prirodne boje.
10.1