Pretraga kolekcija
Neutralne pločice su, nakon 2021. godine, ponovo visoko na listi trendova u svetu uređenja enterijera. Poznato je da neutralni tonovi smiruju vaš um tako da - hajde da vidimo kakve sve opuštene i elegantne enterijere možete da dizajnirate koristeći pločice neutralne boje.

Tople neutralne pločice

Bellagio Gold je pločica sa efektom mermera koja može učiniti da vaši podovi u dnevnoj sobi izgledaju elegantno i sofisticirano. Iako ova kolekcije imitira mermer, nijansa je takva da, uz odgovarajuću rasvetu i dovoljno svetlosti, veoma lako možete izbeći hladan efekat koji mermer ponekada zna da izazove.

Bellagio Gold Brillo kolekcija

Neutralne pločice iz prirode

Kada govorimo o neutralnim enterijerima, često se ograničavamo na osnovne boje. Međutim, sa nizom opcija koje su dostupne u Balkania Ceramics, možete malo začiniti stvari i u svoje svakodnevne enterijere obojene neutralnim bojama, dodati nešto što će razbiti monotoniju. Materium je prelepa keramička zidna pločica zelene boje koja je tu da vam pomogne da unesete malo prirode u vaš dom.

Materium kolekcija pločica

Bež pločice

Ako ne volite mnogo da eksperimentišete i želite da vaš dom bude obojen uobičajenim nijansama, odlučite se za pločice neutralne boje i izaberite bež pločicu. Bež je bezvremena nijansa koja teško da može da vam dosadi. Siena Classico kolekcija je kremasta pločica sa efektom kamena i divnim, neupadljivim šarama koje se diskretno presijavaju na svetlu. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u njen sjaj i eleganciju.

Siena Classico zidne pločice

Neutralne pločice u dizajnu drveta

Savršene za podove, pločice sa efektom drveta unose rustični efekat koja vam često nedostaje kod kuće ako ste ljubitelji prirode i prirodnih materijala. Ako vam je bela ili bež previse obična, a ne želite da iskačete iz neutralnih, svedenih nijansi - onda su kolekcije pločice imitacije drveta najbolja opcija. Illionis je jedna od najboljih nijansi drveta koja se dobro slaže sa svim tipovima nameštaja.

Illinois plocice Illinois keramičke pločice

Čisto bele prostorije

Bela je boja na koju čovek može da se u potpunosti osloni kada uređuje svoj enterijer sa idejom elegancije i neutralnosti. Ever je sjajna pločica sa efektom mermera i prelepim sivim venama i lako vas može očarati svojom neutralnom, ali izuzetnom nijansom. Štaviše, bele podne pločice su vanvremenske i svakom prostoru dodaju dašak glamuroznosti.

Ever kolekcija pločica


Ako renovirate mali prostor u svojoj kući ili kancelariji i razmišljate o ovakvim opcijama, posetite naše maloprodaje širom Srbije.
WhatsApp-Image-2023-08-02-at-09.53.17-1