Pretraga kolekcija
Iako je do nedavno najvažniji kriterijum pri biranju pločica bio funkcionalnost, trendovi u dizajnu enterijera pokazuju da je estetska privlačnost jedan od osnovnih kvaliteta prilikom biranja pločica.

Ako pratite poslednje trendovi i ljubitelji ste jednostavnog i modernog enterijera, onda je ovaj tekst za vas! Dajemo vam tri odlična predloga kako da učinite da vaš dom izgleda trendi i uredno, a sigurni smo da će vam se bar jedna od ovih ideja dopasti.

Beli minimalizam

„Manje je više“ je način života koji akcenat stavlja na jednostavnost i uredan dom, ali uređen sa stilom. Iako postoji bezbroj opcija kada je u pitanju minimalizam, vi ste ti koji morate da odlučite koliko daleko želite da odete poštujući pravila ovog stila. Za nas, ništa ne odiše elegancijom kao potpuno bela prostorija. Bilo da se odlučite za bele podne pločice, bele zidove i čak potpuno beli nameštaj, ideja je da ograničite svoj dekor na osnovne stvari. A ako vam se učini da je previse bele boje, dodajte neku drugu živahniju boju u vidu prekrivača, jastuka ili tepiha. Ili možete postaviti našu kolekciju kao podnu pločicu Tarima za “razbijanje” kompletne beline, a opet se držati pravila koje minimalizam nalaže.

Tarima kolekcija pločica imitacije belog drveta

Skandinavski minimalizam

Jedan od najpopularnijih dizajna širom sveta, skandinavski dizajn je poznat po svom bezvremenom stilu ili akcentu na udobnosti. Fokus je na čistim, jednostavnim linijama, odnosno minimalizmu i funkcionalnosti, bez žrtvovanja estetskog. Dodatno, jedan od važnih zadataka ako želite da ovakav stil bude estetski ugodan je urednost, odnosno nedostatak nepotrebnih ili nabacanih stvari. Naše skandinavski inspirisane pločice Umbria su odličan primer ovog stila. Na primer, naš predlog bi bio da ove pločice postavite u spavaćoj sobi, ukoliko imate podno grejanje i sigurni smo da će vam se svideti.

Skandinavski minimalizam - kolekcija Scandinavian Taupe

Urbano = moderno

Kada se osvrnemo unazad i uporedimo kako su enterijeri i dizajn evoluirali tokom godina, shvatamo da je savremeni dizajn više od funkcionalnosti i minimalizma. Moderan urbani dizajn nije ništa drugo do maksimalno iskorišćenje prostora uz minimalan dekor. Naš moderni urbani asortiman pločica poput kolekcije Bonn je za one koji žele da svoj prostor oplemene u okviru već postojećih budžeta.

Bonn kolekcija pločica
WhatsApp-Image-2023-07-19-at-21.11.55