Pretraga kolekcija
Mermerne podne pločice oduvek su predstavljale simbol sofisticiranosti i luksuza u svetu keramike i dizajna. Ovaj snažan prirodni kamen koristi se već vekovima, a njegova popularnost ne jenjava. Ono što možda ne znate je da postoje različite varijacije mermernih pločica koje dolaze u raznolikim bojama, veličinama i različitog dizajna. U nastavku ćemo istražiti nekoliko najčešćih i najpoželjnijih vrsta mermernih pločica koje će doprineti eleganciju i stilu u vašem domu.

Ever mermerne podne pločice - suptilne mermerne podne pločice

Ever pločica je neosporno popularan izbor za kuće i stanove širom sveta. Ova klasična bela pločica postiže svoj prepoznatljiv izgled zahvaljujući tankim, prošaranim sivim venama. Ever mermerna pločica, osim za podove, može se koristiti i za radne površine, ili zidove u kupatilu, dajući svakoj prostoriji svetlu i čistu atmosferu. Osim toga, Ever mermerna pločica je izuzetno izdržljiva, što je čini i praktičnim i estetski zadovoljavajućim izborom.

Ever kolekcija pločica


Lenox White Pulido - beli mermer 

Lenox White Pulido mermerne pločice nude jedinstveni šarm - pretežno bele boje, izdvajaju se tamnijim sivim venama koje čine upečatljiv kontrast. Lenox White Pulido mermerne podne pločice se često smatraju jednom od najluksuznijih i najpoželjnijih vrsta mermera zbog svoje retkosti i prefinjenog izgleda.

Lenox White Pulido


Iceland Midnight - tamne mermerne podne pločice

Iceland Midnight mermerna pločica nudi alternativu klasičnom belom i sivom mermeru. Ove keramičke pločice dolazi u različitim nijansama tamno sive boje. Pločica velikih dimenzija - 60x120cm, ističe se tankim belim i svetlo sivim venama prošaranim tamno crvenim i bordo površinama. Iceland Midnight je jedna od onih kolekcija pločica koje morate videte uživo kako biste stekli pravi utisak!

Iceland Midnight kolekcija


Izbor mermernih podova za vaš dom

Kako biste odabrali pravu vrstu mermernih pločica za svoj dom, važno je uzeti u obzir veličinu prostora i stil enterijera. Svaka od ovih mermernih pločica ima svoje jedinstvene karakteristike koje se mogu uklopiti sa različitim stilovima enterijera. Ali, bez obzira da li se odlučite za klasičnu belu eleganciju Lenox mermera, sofisticirani izgled Ever mermerne podne pločice, ili za živopisne vene Iceland Midnight kolekcije, jedno je sigurno - mermerni podovi će sigurno uneti notu luksuza u vaš dom.

Balkania Ceramics - Vaš Izbor za mermerne podne pločice

Balkania Ceramics podne pločice dolaze u raznim oblicima, veličinama i nijansama, prilagođene vašim potrebama renoviranja, bilo da su vam potrebne za kuhinju, dnevnu sobu, kupatilo, ili spoljne prostore poput terasa, balkona, dvorišta. Naš asortiman je dostupan širom Srbije putem maloprodajnih partnera sa kojima sarađujemo. Takođe, možete istražiti našu celokupnu ponudu na našem veb-sajtu, gde možete pronaći detaljne informacije o našim proizvodima. Ne zaboravite da nas pratite i na našoj Instagram stranici kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima i inspiracijom za uređenje vašeg doma.
LENOX_WHITE_BRILLO_60x60_AMB1-min-scaled