Pretraga kolekcija
Mermerne pločice trenutno su jedne od najpopularnijih vrsta pločica na našem tržištu. Balkania Ceramics je ove godine plasirala širok spektar keramičkih pločica od sa efektom mermera.

Marshall Gold mermerne pločice

Marshall Gold je kolekcija keramičkih pločica koje su dostupne u podnom i zidnom formatu i napravljene su od bele paste, granita ili crvene paste. 

Marshall Gold od granita predstavlja savršen izbor za popločavanje podova najrazličitijihh prostorija, dok su pločice od bele paste idealne za zidove kupatila ili kuhinje. Pored toga, pločice napravljene od crvene paste su takođe odlična opcija za ukrašavanje zidova, ali uz nešto manji kućni budžet.

Pločice u okviru ove kolekcije imitacije belog kamena sa vijugavim, finim linijama koje odaju eleganciju mermera, razlikuju se po završnoj obradi. Bilo da je sjajna, satin ili polirana obrada svakako se može prilagoditi i klasičnim i modernim enterijerima. 

Mermerne pločice u kupatilu Marshall Gold mermerne pločice

Mermerne pločice u vašem domu 

Zbog svoje elegancije i otpornosti, mermer je jedna od najzahvalnijih opcija kada je u pitanju dizajniranje vašeg doma. Pored konvencionalnih načina slaganja, mermerne pločice su vrlo zahvalne za eksperimentisanje. Zidne i podne pločice osim za kupatilo ili kuhinju, mogu poslužiti za ulepšavanje pregradnih zidova i dnevne sobe, možete ih postaviti na stepenište, terasu, ali i kao ploču za trpezarijski ili klub sto. Mermerne pločice će u svakoj prostoriji odisati elegancijom i otmenošću.

Održavanje mermernih pločica

Jednostavnost postaje ključna reč za arhitekte i dizajnere enterijera koji žele da kreiraju upečatljive enterijere, pritom ne zaboravljajući da pojednostave i održavanje prostorije čistom i urednom. Zahvaljujući visokom kvalitetu izrade, kao i minimalnim linijama fugovanja, Marshall Gold kolekcija se veoma lako čisti osnovnim sredstvima za održavanje. 

Cena

Široka ponuda kolekcija mermernih pločica podrazumeva, pored raznovrsnog dizajna, veliki dijapazon cena, u zavisnosti od formata i završne obrade pločica. U zavisnosti od planiranog kućnog budžeta, možete se opredeliti za jeftiniju varijantu dimenzija 20x60cm ili nešto skuplju, dimenzija 30x90cm. Naravno, za koju god dimenziju se odlučite, nećete pogrešiti.  
WhatsApp-Image-2023-02-06-at-10.08.29-PM