Pretraga kolekcija
Kada je reč o uređenju enterijera, izbor podnih i zidnih obloga igra ključnu ulogu, a jedan od popularnih izbora danas su lappato pločice. U ovom članku, istražujemo šta su lappato pločice, koje su njihove prednosti i kako ih pravilno održavati.

Vintage White Mate lappato kolekcija

Šta su lappato pločice?

Zahvaljujući napretku inovativnih tehnologija, dizajneri enterijera i renomirane proizvođači keramike nedavno su predstavlili svetskom tržištu karakteristične lappato pločice. Lappato pločice predstavljaju posebnu vrstu keramičkih pločica koje se odlikuju poliranom površinom s mat efektom. Ova kombinacija daje im elegantan izgled i čini ih odličnim izborom za moderne enterijere. Lappato pločice su dostupne u različitim bojama, veličinama i dezenima, što ih čini prilagodljivim za različite stilove enterijera.

Lappato pločice i njihove prednosti

Elegantan izgled: Lappato kolekcije pločuca nude sofisticiran izgled koji će oplemeniti svaki prostor. Njihova polirana površina pruža sjaj, dok mat efekat dodaje suptilnost.

Izdržljivost: Keramika je poznata po svojoj izdržljivosti, a lappato pločice nisu izuzetak. Otporne su na habanje, ogrebotine i vlagu, što ih čini idealnim za kuhinje, kupatila i dnevne sobe.

Lako održavanje: Ove pločice su jednostavne za čišćenje. Dovoljno je koristiti blagi deterdžent i vodu za održavanje njihove svežine.

Raznolikost: Bogat izbor boja, tekstura i dezena omogućava vam da pronađete lappato pločice koje savršeno odgovaraju vašem enterijeru.

Eco-friendly: Većina lappato pločica je napravljena od prirodnih materijala, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom.

Održavanje lappato pločica

Da biste sačuvali sjaj svojih lappato pločica, redovno ih čistite suvom krpom kako biste uklonili prašinu. Za dubinsko čišćenje, koristite blagi deterdžent i meku četku kako biste uklonili mrlje. Izbegavajte agresivne hemikalije koje mogu oštetiti površinu.

Vintage White Mate kolekcija

Popularan izbor za ljude koji žele jedinstven i elegantan izgled prostorije, kolekcija Vintage White Mate lappato pločica takođe kombinuje elemente sjajne i mat završne obrade. Rezultat je površina diskretnog odsjaja svetlosti, čime se postiže jedinstvena ravnoteža polirane i matirane pločice.

 

U zaključku, kolekcije lappato pločica su odličan izbor za moderne enterijere zbog svoje elegancije, izdržljivosti i raznovrsnosti. Ako tražite podnu ili zidnu oblogu koja će uneti sofisticiranost u vaš prostor, razmislite o lappato pločicama. Ne zaboravite da ih redovno održavate, kako biste uživali u njihovoj sofisticiranosti i lepoti dugi niz godina.

Balkania Ceramics pločice dolaze u raznovrsnim oblicima, veličinama i nijansama, prilagođene vašim potrebama renoviranja. Naš asortiman je dostupan širom Srbije putem maloprodajnih partnera sa kojima sarađujemo. Takođe, možete istražiti našu celokupnu ponudu na našem veb-sajtu, gde možete pronaći detaljne informacije o našim proizvodima. Ne zaboravite da nas pratite i na našoj Instagram stranici kako biste bili u toku sa najnovijim trendovima i inspiracijom za uređenje vašeg prostora.
ezgif.com-webp-to-jpg