Pretraga kolekcija
Ako bismo morali da izaberemo jedan pozitivan efekat pandemije, to bi bilo da nas je sve ponovo povezala sa prirodom i pokazala koliko je važno da ona bude svuda prisutna, pa i u našem domu, gde provodimo najviše vremena.

Stoga su se dizajneri enterijera, više nego ikada pre, okrenuli uvođenju prirode u životne prostore i korisnicima ponudili novu dimenziju kreativnosti prilikom uređenja doma.

U Balkania Ceramics, možete pronaći brojne kolekcije pločica koje su inspirisane prirodom i jednostavnošću, mirnoćom i nežnošću koje ona unosi u svaki dom. Bilo da su u pitanju dekorativne zidne pločice u dnevnoj sobi, podovi u spavaćoj sobi, ili možda i pločice za podove u kupatilu, možete udahnuti duh prirode svom domu, a mi vam dajemo nekoliko opcija koje bi trebalo da uzmete u obzir.

Kolekcije pločica u dezenu drveta

Pločice u dezenu drveta su naravno naš prvi izbor, i to naravno – u spavaćoj sobi, prostoriji koja je najintimnija i nosi najviše mirnoće. Kolekcija Umbria veoma verno rekreira izgled podova od prirodnog drveta, ali po znatno nižoj ceni i mnogo jednostavnije održavanje. Ova kolekcija može biti vaš prozor u prirodu – protivklizne su, lako se čiste, ali pre svega – izgledaju suptilno i predivno.

Kolekcija Umbria

Kupatilo inspirisano prirodom

Zidne pločice Antiqua Cement prikazuju zemljanu kamenu atmosferu koja se savršeno uklapa sa elegantnim enterijerom kupatila, a sve to kao deo celine koja je inspirisana prirodom. Vaše kupatilo će, ukoliko ovu kolekciju pločica ukombinujete sa drvenim nameštajem, izgledati ništa manje nego kuća za odmor usred šume. Uz ove zidne pločice, koristite dekor Medina za savršeno kupatilo.

Antigua Cement kolekcija pločica

Kolekcije pločica “pravo iz džungle”

Ove interesantne kolekcije pločica – Jungle Neutro, Jungle Beige i Jungle Gris asociraju na prirodu, i to ne samo zahvaljujuči svom nazivu. Ove gres pločice su savršen izbor za kuhinju, jer na jedinstven način unose mir u prostoriju i povezuju vas sa prirodom.

Jungle kolekcije pločica

Prirodni eksterijer u urbanoj sredini

Kolekcije pločica iz serije Cartago će dati novu dimenziju izgledu eksterijera – terase ili bašte. Kamen inspirisan prirodom izgleda jedinstveno, iako se možda nalazi u urbanoj sredini, krovu zgrade ili velikoj terasi.

Kolekcije pločica iz tropskih krajeva

Baš kao što ime govori, ove zidne pločice su savršen dodatak vašem domu inspirisanom prirodom. Iron Tropic Mix kolekciju možete da koristite kao pozadinu u vašoj kuhinji ili za kupatilo, a omogućiće vam da ugradite elemente prirode na veoma interesantan način, naravno ukoliko dobro ukombinujete boju i nameštaj. Naš predlog podne pločice uz ovu zanimljivu kolekciju je Suburb.

Iron Tropic Mix
WhatsApp-Image-2023-07-28-at-14.19.43-1-min-min