Pretraga kolekcija
Keramičke pločice za dvorište idealno su rešenje za ulepšavanje svakog eksterijera – izbor dizajna je veliki, a cena je pristupačna. Kada svoje dvorište ili baštu preuredimo odgovarajućim pločicama, cela kuća dobija drugu dimenziju, a spoljašnji prostori izgledaju još elegantnije i sofisticiranije.

Keramika za dvorište mora biti izdržljiva, nositi oznaku da je protiv-klizna, završna obrada je najbolje da bude mat, a same pločice moraju biti i estetski privlačne. Na sreću, veliki izbor kolekcija pločica u Balkania Ceramics će olakšati donošenje odluke.

Elegantne pločice za dvorište

Keramika elegantnog dizajna, Mojacar pločice se može koristiti na balkonu za postizanje šablonskog izgleda. Ove spoljašnje protivklizne pločice će podići izgled vaših eksterijera na viši nivo i dati mu elegantnu i sofisticiranu završnu obradu. Možete postaviti neke prelepe biljke u saksiji na svom balkonu koje će dodatno naglasiti geometrijske oblike na ovim pločicama.

Mojacar kolekcija pločica

Rustični kameni izgled

Bilo da ih koristite za dvorište ili kao pločice za baštenske staze, kolekcije pločica Bled i Peyto su savršena opcija. Bež boja ovih pločica će dati besprekoran izgled vašoj terasi, a ove čvrste rektifikovane pločice su izdržljive i izgledaju elegantno i sofisticirano. Takođe su otporne na ogrebotine, što znači da će dugo izgledati kao nove.





Bled Almond kolekcija pločica




Keramičke pločice za dvorište u dezenu drveta

Ako tražite pločice za baštenske staze jedinstvenog dizajna koji se u potpunosti stapa sa prirodom eksterijera, onda je Agnes vaš savršen odgovor. Ove pločice dolaze u mat završnoj obradi i kada je u pitanju habanje, zaista mnogo obećavaju, jer su odlična opcija i za parking prostor u dvorištu.


Agnes kolekcija pločica

Savršeno za dvorišni prilaz

Ako živite u kući sa velikim dvorištem i potrebne su vam ideje za vaš prilaz i parking, onda Hekla pločice mogu biti odličan izbor. Ove rektifikovane keramičke pločice prve klase su idealne za popločavanje otvorenog prostora i daju vašem eksterijeru fantastičan izgled. Ove pločice su pogodne u svim vremenskim uslovima i nude svojstva protiv klizanja. Dodatno, veoma su izdržljivi i otporne su na agresivnija sredstva za čišćenje, kao i na ogrebotine i mrlje.



 

 
WhatsApp-Image-2023-06-28-at-21.40.06