Pretraga kolekcija
Keramičke pločice i trendovi u svetu keramike neiscrpna su tema u našoj kompaniji, naročito početkom godine. Pred vama je nastavak teksta o trenutno popularnim stilovima i novinama koje nas očekuju u 2023. godini.  

KERAMIKA VELIKIH FORMATA 

Kada govorimo o renoviranju ili izgradnji različitih vrsta prostora, keramika je verovatno najbolji izbor za popločavanje raznih površina. Bilo da govorimo o kupatilu, kuhinji, terasi ili stepeništu, jedan od trenutno najpopularnijih formata keramičkih pločica su definitivno velike pločice dimenzija 120x160cm.

Zahvaljujući minimalnim linijama fugiranja, pružaju osećaj prostranosti u svakoj prostoriji. Kod nas je dostupna Medici Gold kolekcija, laka za održavanje i postavljanje. Idealne su kako za velike, tako i za manje prostore, jer će zahvaljujući svojoj dimenziji svaki prostor učiniti vizuelno većim. 

Medici Gold kolekcija pločica

MERMERNE PLOČICE 

Iako se čini da mermerne pločice uglavnom prevazilaze prolaznost svih trendova, naši dizajneri u 2023. godine očekuju da se sve veći broj korisnika opredeli za elegantnost i bezvremenost mermera. 

Zahvaljujući svojoj sofisticiranosti i raznovrsnosti, mermer svakom prostoru daje originalan i atraktivan stil. Kolekcija Rodas Pulido našeg brenda velikih keramičkih pločica izbor je mnogih arhitekata i dizajnera enterijera, upravo sa ciljem isticanja luksuza i elegancije. 

Mermer Rodas Pulido

TRODIMENZIONALNE (TAKTILNE) PLOČICE 

Poslednjih godina, trodimenzionalne keramičke pločice stekle su popularnost među arhitektama i dizajnerima enterijera koji su u potrazi za proizvodima koji predstavljaju spoj inovacije i kreativnosti. Ponekad nazvane i taktilne pločice, na jednostavan način daju dubinu prostoriji, bez ubacivanja dodatnih boja ili šara.  


Naša kolekcija Canyon sa teksturama u zemljanim tonovima istaknuće posebne delove dnevne sobe, kuhinje ili čak stubove u kući. Pitom, veoma se lako kombinuju sa pločicama različitih vrsta i formata. 




Taktilne pločice Canyon kolekcija pločica

MOZAIK

Popularne još od antičkih vremena, mozaici su jedinstvena umetnička forma koja je vekovima oduševljavala raznovrsnošću dizajna i svetlim bojama. 


Za svakog ljubitelja umetnosti, mozaik keramičke pločice predstavljaju savršen izbor jer ostavljaju veliki prostor za kreativnost. Bilo da odaberete sjajni ili mat keramičke podne ili zidne pločice, ovaj dizajn će sigurno privući pažnju, jer na jedinstven način unose sofisticiranost i razigranost svakoj prostoriji. 



TERAZZO

Terazzo pločica je prolazila kroz faze ulaska i izlaska iz mode, ali 2023. je godina kada je ona definitivno u trendu. Ove podne pločice i zidne pločice kombinuju estetiku teraco kamena sa funkcionalnošću pločica. Koriste se u dizajnu kuća širom sveta kao atraktivna alternativa mermeru ili granitu. 

Naši dizajneri za ovu godinu posebno ističu terazzo pločice formata 30x90cm sa minimalnim linijama za fugiranje. Naša kolekcija prvoklasnih španskih zidnih pločica Terratzo učiniće da prostor izgleda veće, a savršeno se kombinuju sa našOM Berna Miel kolekcijom!

Terratzo pločice Terratzo mix
6