Pretraga kolekcija
Samo zato što vam budžet za sređivanje kupatila ili kuhinje ne dozvoljava neograničen izbor, ne znači da uz jeftine pločice morate da žrtvujete kvalitet ili da se držite jednog stila uređenja enterijera.  

Jeftine pločice mogu biti jednako trendi i elegantne koliko vam je potrebno - ako znate gde da ih potražite. Kod nas u Balkania Ceramics, u okviru našeg outleta imamo brojne prelepe kolekcije pločica koje mogu biti odličan izbor za svaku prostoriju u vašem domu. 

ANTIQUA CEMENT & ANTIQUA COTTO 

Pločice sa teksturom cementa sjajna su varijanta za sve ljubitelje topline koju nosi tradicija. Kolekcija Antique dostupna je u dve boje, cotto i cement, koje dočaravaju lepotu drevne teraktora i života na otvorenom.  

Mat završne obrade, dolaze uz dekorativne pločice -  Medina za Cement kolekciju i Museu za Cotto kolekciju. S obzirom da su neklizajuće (sa anti-slip oznakom) i otporne na mraz, predstavljaju visokokvalitetnu opciju pogodnu za sve vrste podova i zidova. Još jedna prednost je što su otporne na mrlje ako se pravilno tretiraju.  

Antiqua kolekcija je savršena opcija ako ste ljubitelji umetnosti i želite da kreirate prostor u svom domu koji akcenat stavlja na lepotu jednostavnosti, ali morate da pazite na budžet i da birate jeftine pločice.  




CONCREX & IRON HEX 

 Za nesvakidašnji stil, birajte heksagonalne pločice za pod u kuhinji ili kupatilu. Ovaj dizajn pločica je sve popularniji poslednjih godina zbog svog odmah prepoznatljivog i privlačnog izgleda koji je moderan i neosporno atraktivan. 

Glavna prednost korišćenja ove opcije za zidove jeste u mogućnosti stvaranja raznih jedinstvenih uzoraka i mozaika sa različitim bojama ili tonovima. Lako je igrati se sa različitim kombinacijama heksagonalnih pločica, a najbolje funkcionišu kao dodatak zidovima kuhinja i kupatila i mogu se kombinovati na mnogo kreativnih načina. Bilo da izaberete Concrex, čija tekstura podseća na beton, ili crvenkasti Iron Hex, obe varijante daće elegantan i moderan izgled, posebno ako se, na primer, postave oko drugih geometrijskih ukrasnih predmeta i minimalističkih aranžmana.  


KOLEKCIJA MIERES  

Izgled obojene cigle može u potpunosti promeniti stil prostorije, jer su zaista odlična opcija ukoliko ste u potrazi za praktičnom i dekorativnim zidom, koji kombinuje elegantnu jednostavnost sa dodirom retro stila.  

Kolekcija Mieres dolazi u tri varijante. Mieres Blanco odnosno – bela cigla je vrlo prilagodljiva i elegantna, Mieres Rojo, koja je kombinacija bele i crvene cigle i Mieres Rustico, kombinacija nekoliko nijansi za rustičan, ali bezvremeni izgled. Dodatni benefit je što spadaju u kategoriju „jeftine pločice“, iako uopšte ne izgledaju tako! 

Mieres Rustico kolekcija

BALKANIA CERAMICS OUTLET 

Ukoliko ste zainteresovani za neke od ovih vrsta stilova pločica za vaš dom, trebalo bi da imate pristup širokom izboru visokokvalitetnih opcija koje takođe odgovaraju vašem budžetu. Kada je u pitanju pronalaženje kvalitetnih opcija za podove sa pločicama sa popustom, ne želite da se zaglavite sa osrednjim izborom koji vas primorava da odaberete stil ili dizajn koji ne želite, ili zbog kojeg se osećate kao da ste mogli da probate nešto bolje.  

Kod nas u Balkania Ceramics, naći ćete neverovatan izbor jeftinijih pločica koje će sigurno odgovarati svakom stilu. Ne samo da ćete u našoj kolekciji verovatno pronaći određene pločice koje odgovaraju vašem domu, već ćete sigurno moći da ih uredno uklopite u svoj budžet.
MIERES-RUSTICO-min-scaled