Pretraga kolekcija
Bele podne pločice su jedna od najpopularnijih opcija pri renoviranju kupatila i kuhinja. Prostoru daju čistu i svetlu osnovu koje nude praktično neograničene mogućnosti pri dizajniranju enterijera. Međutim, kada u svoj dom postavljate podne pločice bele boje, trebalo bi da imate na umu nekoliko stvari.

Bele podne i zidne pločice

Postoji više vrsta bele podne pločice

„Belo“ sa sobom nosi mnogo različitih značenja. Da li tražite jarku belu ili malo neutralniju i smireniju varijantu? Da li ste ljubitelji tople ili hladne bele boje? Postoji na desetine nijansi i završnih obrada, pa na početku treba dobro razmisliti u kom pravcu želite da idete.

Pitanja budžeta

U Balkania Ceramics nudimo veliki izbor belih keramičkih pločica, granitnih pločica, pločica od bele i pločica od crvene paste. Kod nas možete pronaći sjajne opcije belih pločica koje imitiraju ciglu, kamen i staklo. Naravno, sve one imaju različite karakteristike zbog kojih su bolje prilagođene različitim primenama. Međutim, zahvaljujući tako velikom izboru i pristupačnoj ceni, sigurno ćete pronaći odgovarajuće kolekcije belih podnih pločica koje se uklapaju u vaš budžet. Kompletan asortiman pločica po niskim cenama možete pogledati u našem outletu.

Veličina belih podnih pločica

Kvadratne i pravougaone bele pločice koje predstavljaju imitaciju mermera i dolaze u nešto većim dimenzija, trenutno su najpopularniji izbor na našem tržištu. Osim praktičnosti ovih većih dimenzija, one mogu biti sjajan estetski izbor. Imajte na umu da veće bele pločice za pod mogu učiniti da soba izgleda prostranije, slično kao i sa manjim pločicama.

Šablonske bele podne pločice kao sjajna solucija

U nedostatku boje, suptilniji detalji dizajna pločice doći će do izražaja. Takav primer se može videte na našoj sjajnoj kolekciji Ever. Dodatno, bele podne pločice sa uzorcima takođe mogu stvoriti jasan prelaz između poda i zida bez promene boje. Sa druge strane, ne morate da se plašite da će prostor izgledati monotono.

Nisu samo kvadaratne i pravougaone pločice opcija

Heksagonalne bele pločice su veoma popularan izbor za podove u kupatilu i dolaze u nekoliko veličina, od kojih svaka nudi drugačiji izgled.  Ovi oblici upareni sa tamnom fugom mogu naglasiti taj “grafički” efekat, poput naše kolekcije Inspire White.

U Balkania Ceramics nudimo širok izbor belih pločica u raznim oblicima, veličinama, nijansama, prilagođenih vašim potrebama renoviranja. Naš kompletan asortiman možete pogledati na našem veb-sajtu, ali i na našoj Instagram stranici.
Monohromatsko-kupatilo