Pretraga kolekcija
Balkania Ceramics će i ove godine, sada već tradicionalno, posetiti jedan od najznačajnijih sajmova keramike i sanitarija na svetu - Cevisama, koji se održava od 27. februara do 3. marta 2023. godine u Valensiji.

Nakon dvogodišnje pauze, na sajmu Cevisama 2023, izlagaće kompanije iz više od 40 zemalja, sa preko 500 različitih brendova. Organizatori očekuju više od 100.000 posetilaca iz celog sveta, a cela izložba će biti postavljena u 10 hala.

Ambijent na Cevisami

Valensija & Cevisama 2023

Valensija je drugi najveći proizvođač pločica u Evropi i sedmi u svetu, a pored toga je i drugi najveći izvoznik pločica u Evropi. Sa gotovo četrdeset godina iskustva, Cevisama 2023 predstavlja profesionalnu tačku susreta posetilaca iz zemalja širom sveta, koji u fokusu imaju keramiku, sanitarije, prirodni kamen i slično.

Kompanije na ovogodišnjem sajmu 

Preko 500 kompanija i brendova, među kojima su poznata imena kao što su Navarti, Ecoceramics, Dual Gres, Argenta, Azulejos Benadresa, El Molino, Halcon, Cristacer, Vitacer, na Cevisami 2023 predstaviće svoje najnovije keramičke pločice, opremu za kupatila, prirodni kamen, industrijalizovanu gradnju i mašine.

Izlagači na sajmu Cevisama

Balkania Ceramics na Cevisami 2023

Nama u Balkania Ceramics, već šest godina zaredom, sajam Cevisama predstavlja jedan od omiljenih poslovnih foruma za umrežavanje sa vodećim proizvođačima i stvaranje novih poslovnih prilika u industriji.

Kao i svake godine, našem tržištu predstavićemo najbolju od najboljih, „Made in Spain“ keramiku proizvođača čije arhitekte i dizajneri enterijera diktiraju svetske trendove u ovoj industriji.
49503179527_8ed10061c5b_w